Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Staal!

Wil je alles weten over het reilen en zeilen binnen Stichting Staal, Our Home en The Good Shepherd Public School? Schrijf je dan nu in voor onze spiksplinternieuwe nieuwsbrief!

De nieuwsbrief is onlangs helemaal vernieuwd en dat willen we natuurlijk graag met jullie delen. Maar dat niet alleen. We delen vooral heel graag alle leuke weetjes over de stichting, Our Home en de school:

Wat is er allemaal gebeurd in de tussentijd? Waar zijn we mee bezig? Wat hebben we bereikt? Hoe gaat het met de kinderen? En met Chacko en Avi?

Je leest het allemaal in de nieuwsbrief van Staal. Dus schrijf je snel in!

Mocht je nou denken, “Leuk hoor, maar ik heb helemaal geen zin om steeds die nieuwsbrief te ontvangen”. Dan kunnen we je gerust stellen: wij hebben zelf ook een hekel aan een bomvolle mailbox met onzinnige mail. Dus versturen wij maar 3x per jaar een MEGALEUKE nieuwsbrief met alleen maar interessante stukjes! Kortom: de nieuwsbrief van Staal is precies waar je op zit te wachten als je je verveeld op werk/je op een druilerige zondag op de bank nestelt/je op wil scheppen tegenover je vrienden over de literatuur die je leest.

Mocht je nu nog steeds denken: “Nee dank je.” Dan kan je je uiteraard met 1 druk op de knop weer uitschrijven via de link onderaan de nieuwsbrief.

4 Replies to “Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief van Staal!”

  1. Valuable information. Fortunate me I discovered your web site by chance, and I am surprised why this coincidence didn’t happened in advance! I bookmarked it. bagededefccbeaef

Leave a Reply

Your email address will not be published.